Deelmobiliteit voor jullie organisatie

Je opties als mobiliteitsambtenaar

Wil je de organisatie zo bereikbaar mogelijk maken, parkeer- en fileproblemen aanpakken en jullie duurzaamheid verhogen? Dan zijn deelmobiliteitsoplossingen interessant, als:

 • medewerkers ze gebruiken
 • ze goed geïntegreerd worden in jullie loonbeleid
 • de administratie beheersbaar blijft

Hoe beginnen jullie daaraan?

Wat als …

 • Je (heel) veel researchtijd en geld bespaart en doet wat jij het liefste doet: keuzes maken en de uitvoering ervan coördineren?
 • Je draagvlak krijgt bij management en medewerkers via een financieel onderbouwd verhaal dat de oplossingen helder maakt en toont hoe ze te gebruiken?
 • Je een onafhankelijke partner hebt die de wereld van deelmobiliteit door en door kent en jouw advies versterkt zodat je het intern verkocht krijgt?
 • Je zicht krijgt op mogelijke partijen voor jullie deelmobiliteitsoplossingen, met de criteria om te kiezen voor de juiste partner?

Hoe we samen die resultaten bereiken?

Met een traject dat we 100% afstemmen op jullie organisatie én de eindgebruiker

Zo gaan we te werk:

Eerst maken we de uitdaging glashelder: we kijken waar jullie nu staan op vlak van deelmobiliteit en wat jullie willen bereiken.

We maken gebruik van onze rekentool deelfietsen, een snel aanpasbaar model om diepere kostenscenario’s uit te werken in functie van de diverse keuzes.

Daarna stellen we jullie een waaier aan opties voor en leggen we samen keuzecriteria vast, zodat jullie zelf de juiste keuzes kunnen (blijven) maken.

Als jullie dat willen, stellen we samen een plan van aanpak op voor jullie deelmobiliteit en begeleiden we jullie bij de uitvoering ervan.

Participatie: steeds inbegrepen

België schoner maken doen jullie niet alleen. Daarvoor is een brede beweging nodig, dus zetten we altijd in op participatie met stakeholders: diverse overheidsniveaus, bedrijfsleven, middenveld en burgers. Zo geven we die participatie vorm:

 1. Participatiestrategie: waarom en met wie zetten we in op participatie?

 2. Ontwikkeling participatieve processen via methodieken en werkvormen.

 3. Procesbegeleiding: we faciliteren de interactie met en tussen diverse stakeholders.

 4. Communicatie: welke resultaten had de participatie? Hoe gebruiken we die?

 5. Governance: we helpen jullie groeien naar een duurzaam samenwerkingsverband.

Wij werkten al samen met

Voor Netwerkorganisaties