Waarom wij?

Bereikbaarheid, duurzame mobiliteit en de laadinfrastructuur zijn ingrijpend voor overheid, bedrijven en netwerkorganisaties. Dit zijn 3 redenen waarom zij zich door ons laten bijstaan.

Leidende expertise

Bereikbaarheid, duurzame mobiliteit en laadinfrastructuur zijn relatief nieuwe concepten en volop in transitie. Als overheid, bedrijf of netwerkorganisatie gaan jullie op zoek naar expertise om een weg te vinden in die razendsnel veranderende wereld. Dat treft, hier staan wij voor: 

  • Frontrunner advies. In België zijn we betrokken bij elektrische mobiliteit, deelmobiliteit en de vervoerregio’s vanaf het eerste uur. We kennen de uitdagingen en oplossingen van vandaag én morgen, de spelers en stakeholders, businessmodellen enz. We vertalen die naar jullie context en tonen vanuit onze praktijkervaring aan wat voor jullie werkt.
  • Hands-on aanpak. Onze mensen blijven niet hangen in theoretisch advies en abstracte rapporten, maar werken samen met jou naar oplossingen. Ons doel? Samen met jullie België schoner maken.
  • Geen theorie, maar best practices. Samen met ons Nederlandse zusterbedrijf APPM met vestigingen in Duitsland en de VS staan we garant voor kruisbestuiving en internationale inzichten die jullie vooruithelpen.
  • TCO, mobiliteitskosten voor bedrijven, deelfietsen, fietsparkeren: we geven graag onze kennis en ervaring vorm in allerhande tools en modellen.
  • We werden door de Vlaamse overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille binnen de onderdelen advies en opleiding.

100% onafhankelijkheid

Geen a priori’s: jullie willen alle mogelijkheden kennen en dan zelf beslissen wat voor jullie de beste oplossing is. Ook dat treft: wij zijn 100% onafhankelijk en dus nooit gebonden aan leverancier X of oplossing Y. 

Op basis van jullie context stellen we samen criteria op waarna we jullie bestekken vormgeven indien gewenst. Zo kiezen jullie zelf, nu en – mits een review – in de toekomst.

Een voorbeeld? Binnen een afgesloten contract moest een bedrijf 5000 laadpalen zetten. Er waren er al 2000 geplaatst, maar die werden te weinig gebruikt: de rendabiliteit van het project kwam dus in het gedrang. Het bedrijf vroeg ons om mee te denken over de beste plaatsingscriteria om die rendabiliteit toch te verzekeren.

Langetermijnpartnership

Op weg naar bereikbaarheid, duurzame mobiliteit en laadinfrastructuur botsen jullie op een ecosysteem met nieuwe oplossingen, partners enz. Het ontbreekt jullie organisatie vaak aan kennis om zelf de juiste beslissingen te nemen. Ad hoc partners zetten ook geen zoden aan de dijk: die kennen jullie context en noden onvoldoende en missen het grotere plaatje.

Wat jullie nodig hebben is een partner. Iemand die jullie context, doelen en noden door en door leert kennen, proactief met jullie meedenkt over waar jullie naartoe willen en samen met jullie stappen zet om die doelen te bereiken. Daar tekenen wij voor.

Vinden jullie dit ook belangrijk?

Dan zijn we wellicht een goede partner om jullie uitdagingen aan te pakken. Verken ons aanbod voor overheden, bedrijven en netwerkorganisaties, of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag al met jullie mee!

Wij werken onder meer samen met

Voor Netwerkorganisaties