Groene bereikbaarheid als werkgever en fleet owner

Hoe introduceren jullie groene bereikbaarheid voor medewerkers zodat jullie vandaag én morgen de juiste keuzes maken en jullie mensen meekrijgen?

Een waaier aan opties

Jullie geloven in groene bereikbaarheid voor medewerkers en bezoekers en willen de stap zetten. Wat blijkt? Er zijn enorm veel mogelijkheden. Hoe kiezen jullie de best mogelijke oplossing? Hoe pakken jullie die keuze aan vanuit een totaalvisie, met een toekomstgerichte aanpak? En hoe zorgen jullie voor voldoende draagvlak bij jullie mensen tijdens de transitie?

Reken op onze partnership

Van as-is tot to-be: we delen de kennis en inzichten die jullie nodig hebben, identificeren mogelijke paden en helpen jullie om keuzecriteria op te stellen en draagvlak te scheppen. Alles in een maattraject met volledige of gedeeltelijke ontzorging. Het doel? Een betere fysieke bereikbaarheid en duurzame, groene vloot. En collega’s die mee zijn in dat verhaal.

Een greep uit onze trajecten

Hieronder staan enkele veel voorkomende uitdagingen van onze klanten. Zit jullie uitdaging er niet tussen? Wellicht zijn we die al eerder aangegaan. Geef ons een seintje en vertel ons wat jullie willen bereiken. We denken graag met jullie mee.

Wij werken onder meer samen met

Voor Netwerkorganisaties