Visie

The New Drive wil een wezenlijke bijdrage leveren om België bereikbaarder en schoner te maken. Dus nemen we proactief initiatieven om die transitie dichterbij te brengen. Samen met jullie?

De uitdagingen zijn gekend. Tijd om ermee aan de slag te gaan!

Klimaat, milieu, mobiliteit: de uitdagingen zijn gekend. Er is een brede maatschappelijke trend om daarmee aan de slag te gaan en als overheid, bedrijf of netwerkorganisatie nemen jullie de handschoen op. Slim bereikbaar zijn en meer duurzame mobiliteit? Dat kan met een gericht transitiebeleid en -traject. Wij helpen jullie hier graag mee.

Er is vandaag al veel mogelijk en morgen zal er nog meer mogelijk zijn. Logisch dat jullie soms door de bomen het bos niet meer zien en het overzicht kwijtraken in de technologische mogelijkheden, processen, stakeholders, tools enz.

Wat hebben jullie nodig? Een partner.

Iemand die jullie in vertrouwen nemen. Iemand die jullie door het woud aan mogelijkheden gidst. Met leidende expertise en 100% onafhankelijk, zodat jullie stappen vooruit zetten in de transitie. Een waarmaker.

Wij willen voor jullie die partner zijn. Wat ons uniek maakt? Als ‘vertaalbureau’ slaan we telkens de brug tussen (soms heel) verschillende contexten. Zo vertalen we bijvoorbeeld beleid naar bedrijven en vice versa, verbinden we netwerken en helpen we zo om de transitie te realiseren.

Onze aanpak: gedegen inhoud en robuust proces 

Bij The New Drive zijn we er 100% van overtuigd dat proces en inhoud hand in hand gaan. Een goed proces met betrokkenheid van stakeholders leidt tot een meer succesvol, duurzaam en gedragen resultaat. Zo werden we de referentie in elektrische mobiliteit, bedrijfsmobiliteit, MaaS, deelmobiliteit, Hoppinpunten enz.

Als bedrijf willen wij een wezenlijke bijdrage leveren om België bereikbaarder en schoner te maken. Samen met stakeholders nemen we proactief initiatief om die transitie dichterbij te brengen. Onze focus ligt daarbij op België, maar we gaan voor een totaalaanpak en durven met de voeten in de modder gaan staan.

Spreekt deze visie jullie aan?

Dan zijn we wellicht een goede partner om jullie uitdagingen aan te pakken. Verken ons aanbod voor overheden, bedrijven en netwerkorganisaties, of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag al met jullie mee!

Wij werken onder meer samen met

Voor Netwerkorganisaties