Visie

The New Drive wil een wezenlijke bijdrage leveren om België bereikbaarder en schoner te maken. Dus nemen we proactief initiatieven om die transitie dichterbij te brengen. Samen met jullie?

De uitdagingen zijn gekend. Tijd om ermee aan de slag te gaan!

Klimaat, milieu, mobiliteit: de uitdagingen zijn gekend. Er is een brede maatschappelijke trend om daarmee aan de slag te gaan en als overheid, bedrijf of netwerkorganisatie nemen jullie de handschoen op. Fysieke bereikbaarheid, groene mobiliteit en energietransitie zijn antwoorden en vragen een gericht transitiebeleid en -traject.

Een voorbeeld? Als we de stap zetten naar mobility as a service, groeien we van individuele naar combi- en deelmobiliteit. De keuze van geschikte verplaatsingsmodi zal dan – samen met de juiste beleidskeuzes – bijdragen tot een oplossing voor de mobiliteitsuitdagingen.

De bomen en het bos: een complex ecosysteem

De stap naar fysieke bereikbaarheid, groene mobiliteit en energietransitie zetten jullie niet even tussendoor. Jullie zoeken een weg in complex ecosysteem van diverse oplossingen, razendsnel evoluerende technologieën en nieuwe processen, partners, belangen en drempels.

Er is vandaag al veel mogelijk en morgen zal er nog meer mogelijk zijn. Logisch dat jullie als overheid, bedrijf of netwerkorganisatie soms door de bomen het bos niet meer zien. Jullie missen vaak inzicht in de technologische mogelijkheden, processen, stakeholders, tools enz. 

Wat jullie nodig hebben? Een partner.

Iemand die jullie in vertrouwen nemen over waar jullie nu staan en waar jullie naartoe willen. Iemand die jullie door het woud aan mogelijkheden gidst. Met leidende expertise en 100% onafhankelijk, zodat stappen vooruit zetten in de transitie.

Wij willen voor jullie die langetermijnpartner zijn. Wat ons uniek maakt? Intussen zijn we de referentie in elektrische mobiliteit, deelmobiliteit en vervoerregio’s.

Als bedrijf willen wij een wezenlijke bijdrage leveren om België bereikbaarder en schoner te maken. Samen met stakeholders nemen we proactief initiatief om die transitie dichterbij te brengen. Onze focus ligt daarbij op België, maar we gaan voor een totaalaanpak en durven met de voeten in de modder gaan staan.

Cette vision vous séduit-elle?

Alors nous sommes peut-être un bon partenaire pour relever vos défis. Découvrez notre offre pour les pouvoirs publics, les entreprises et les organisations de réseau, ou contactez-nous pour un entretien sans engagement. Nous réfléchissons volontiers avec vous!

Spreekt dit jou aan?

Neem contact op met Renilde

Wij werkten al samen met

Voor Netwerkorganisaties