Roel Vanderbeuren

Roel is al sinds 2009 aan de slag in de wereld van duurzame mobiliteit. Hij startte zijn mobiliteitscarrière als projectmanager bij BBL en Mobimix en adviseerde vanuit die rol tal van bedrijven en overheden in de transitie richting elektrisch rijden en een duurzamere mobiliteitsmix. Hij stond zo onder meer mee aan de wieg van de eerste projecten rond het mobiliteitsbudget bij ondernemingen en de introductie van elektrische voertuigen bij bedrijven en leasingmaatschappijen.

Na enkele jaren als adviseur en kabinetschef voor het kabinet Mobiliteit en Publieke Ruimte bij de Stad Gent, startte Roel bij The New Drive als projectmanager duurzame mobiliteit. Vanuit zijn opleiding Sociaal Beleid en zijn professionele ervaring, is hij sterk gefocust op het veranderingsproces richting duurzamere mobiliteit. “Want elke vraag, elke behoefte, elk traject verschilt. Maar het doel is hetzelfde: samen België schoner maken.”

Roel zet binnen The New Drive voornamelijk zijn expertise in op het vlak van mobiliteitsmanagement bij ondernemingen, mobiliteitsbeleid bij lokale besturen en regio’s en e-mobility.

Voor Netwerkorganisaties