Jannes Bottu

Jannes is afgestudeerd als Mobiliteitswetenschapper aan de Universiteit Hasselt. Na een succesvolle stage in 2020 is hij vanaf 2021 vast in dienst bij The New Drive.

Door zijn opleiding heeft hij een brede kennis opgebouwd rond mobiliteit. Deze kennis, in combinatie met een grote interesse in duurzame mobiliteitsoplossingen, zet hij dagelijks met veel enthousiasme in om beleidsmakers, private bedrijven en netwerkorganisaties te ondersteunen in hun transitie naar een duurzamere en elektrische mobiliteit.

Binnen The New Drive is Jannes voornamelijk actief rond alles wat te maken heeft met laadinfrastructuur. In zijn rol adviseert hij bedrijven en eigenaren van semi-publieke locaties die op zoek zijn naar laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Hij heeft een uitgebreide ervaring opgebouwd rond macro- en microscopische prognosemodellen voor elektrische voertuigen en laadinfrastructuur, potentieelbepalingen voor laadhubs, business cases voor (semi-) publieke laadinfrastructuur en marktbevragingen.

Voor Netwerkorganisaties