Begeleiding bij elektrificatie van het wagenpark en uitrolplan laadinfrastructuur op Terhills site

Met het oog op duurzaamheid en een groeiend aanbod van elektrische wagens wilt LRM onderzoeken om het wagenpark te elektrificeren en de organisatie van laadinfrastructuur op de site van Terhills verkennen.

Na een eerdere opdracht rond het mobiliteits- en parkeerbeleid aan de Corda Campus vroeg LRM aan The New Drive voor een volledige ontzorging bij de elektrificatie. Aan de hand van diverse workshops en uitgebreide analyses ondersteunde The New Drive LRM bij het beantwoorden van alle vraagstukken – van strategie tot implementatie, uitgebreide TCO-berekeningen, de uitwerking van de green car policy en tools voor HR om laagdrempelig zicht te brengen. De bezorgdheid dat werknemers gelijkwaardige wagens konden kiezen in alle budgetcategorieën, werd ruimschoots weggenomen. Voor zowel LRM als werknemers is de oefening van de transitie budgetneutraal of zelfs voordeliger. In de meeste budget categorieën zijn elektrische en PHEV’s daarom verplicht. De green car policy is van toepassing vanaf januari 2021.  

Voor vakantiepark Terhills dient er laadinfrastructuur geplaatst te worden, voor de vakantiebewoners en werknemers. The New Drive werkte laadbehoefte – een prognose van hoeveelheid vermogen, energie en laadpunten uit. Daarnaast werd ook de laadstrategie en -beleid en de business case opgemaakt, met mogelijke investeringspistes voor de LRM Group.  

Spreekt deze case jou aan?

Neem contact op met

Voor Netwerkorganisaties