Vacature junior adviseur mobiliteit

Ben jij jong, gedreven met een hoge mate van verantwoordelijkheid? Ben je ondernemend en bereid om hard te werken aan
vernieuwende mobiliteitsprojecten? Dan ben jij misschien 

onze nieuwe junior adviseur mobiliteit!

Jobinhoud

De wereld van  mobiliteit is volop in transitie en wordt steeds belangrijker. Gedreven door de bereikbaarheidsuitdagingen, het klimaat, maar ook door de kansen die de technologie ons biedt, zien we steeds meer nieuwe spelers. Deelmobiliteit, MaaS, mobipunten, vervoer op maat, flex-bussen vervoerregio’s; allemaal nieuwe concepten die vragen om ruimte binnen onze steden of binnen onze beleidskaders.  The New Drive is in Vlaanderen dé referentie op vlak van deze nieuwe mobiliteitsvormen  en slaat vanuit deze expertise de brug tussen markt en beleid.

Als (junior) adviseur mobiliteit werk je zowel aan projecten langs de aanbodkant (MaaS, deelmobiliteit, etc.) van de markt  als op projecten die eerder aan de analyse en planmatige kant van het mobiliteitsspeelveld zitten (o.a. vervoerregio’s).  Je ondersteunt onze opdrachtgevers en je collega’s zowel op vlak van inhoud als op het vlak van project- en procesmanagement. Je werkt samen met ervaren adviseurs en projectmanagers  die je meenemen  in de wereld van slimme mobiliteit, strategiebepaling, vervoerregio’s  en vernieuwende mobiliteitsconcepten.

 

Je profiel

 • Je bent gedreven om mee te helpen aan de missie van The New Drive om België schoner te maken en hebt de ambitie om het werkveld ‘bereikbaarheid & mobiliteit ‘ binnen The New Drive, samen met je collega’s, verder te ontwikkelen.
 • Je neemt graag initiatief, bent open en werkt graag met mensen, hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid en voeling met ondernemerschap.
 • Je hebt een afgeronde professionele of academische opleiding in economische-, ingenieurs- of mobiliteitswetenschappen.
 • Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring met projectmanagent en/of in de mobiliteitswereld, in de private of publieke sector.
 • Je hebt een scherpe en vlotte pen en kan complexe projecten vertalen naar een vlot leesbaar projectplan en processtructuur.
 • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, durft keuzes te maken, vindt zelfontwikkeling belangrijk en kunt zelfstandig en gestructureerd werken.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Beheersing van andere talen, in het bijzonder Frans, is een pré.

Waarom voor deze job kiezen

 • The New Drive geeft je alle mogelijkheden om jezelf in een uitdagende markt verder te ontplooien.
 • Je bouwt mee aan de groei van een jonge onderneming en komt terecht in een team van enthousiaste collega’s.
 • Je werkt aan projecten die vernieuwend zijn, impact hebben en effectief een verschil maken.
 • We bieden een marktconform loon met verschillende extralegale voordelen.
 • Je bent werkzaam in gans België met onze kantoren in Antwerpen, Houthalen of Brussel als uitvalsbasis.

Wie we zijn

The New Drive werkt iedere dag met passie samen voor een schoner België. We zijn een gedreven adviesbureau, gespecialiseerd in transitievraagstukken rond groene mobiliteit, energie en bereikbaarheid. Onze opdrachtgevers zijn lokale en bovenlokale overheden, wagenparkbeheerders, marktspelers, en vervoerders. We helpen hen zowel bij het maken van strategische keuzes als bij operationele uitdagingen. Voorbeeldprojecten zijn de vervoerregio’s, vergroening van wagenparken, optimalisatie van bedrijfsmobiliteit en vervoersbehoeften, deel(fiets)beleid, elektrische (gedeelde) mobiliteit, Mobility-as-a-Service (MaaS), oplaadinfrastructuur, mobipunten en slimme schakels. Bekijk voor meer info onze teampagina.

Interesse?

Mail je CV en begeleidende brief naar tessa.vandormael@thenewdrive.be. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!