Vacature junior adviseur energie & mobiliteit m/v

Ben jij jong, gedreven met een hoge mate van verantwoordelijkheid? 
Ben je ondernemend en bereid om hard te werken aan projecten op het raakvlak tussen energie en mobiliteit? Dan ben jij misschien onze nieuwe adviseur energie en mobiliteit!

Jobinhoud

Zowel de wereld van energie als mobiliteit zijn in transitie en worden beide een steeds belangrijker thema, gedreven door de klimaatuitdagingen maar ook door de kansen die de technologie ons bieden. The New Drive is in Vlaanderen dé referentie op vlak van elektrisch mobiliteit en slaat vanuit deze expertise de brug naar de energietransitie.  energietransitie.

Als (junior) adviseur energie en mobiliteit werk je zowel aan projecten op het gebied van elektrische mobiliteit als energietransitie en op het raakvlak tussen deze twee onderwerpen. Onder andere voor het Platform Elektrische Bedrijfswagens (PEB) vorm jij het eerste aanspreekpunt. In dit project zetten we onze kennis in om werkgevers te overtuigen hun wagenpark verder te vergroenen. Je werkt samen met ervaren adviseurs en projectmanagers  die je meenemen  in de wereld van slimme laadinfrastructuur, strategiebepaling, energietransitie en elektrische mobiliteitsconcepten.

Je profiel

·         Je bent gedreven om mee te helpen aan de missie van The New Drive om België schoner te maken en hebt de ambitie om het ‘energie en mobiliteit ‘ binnen The New Drive, samen met je collega’s, verder te ontwikkelen.

·         Je neemt graag initiatief, bent open en werkt graag met mensen, hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid en voeling met ondernemerschap.

·         Je hebt een afgeronde professionele of academische opleiding in economische-, ingenieurs- of mobiliteitswetenschappen.

·         Je hebt een eerste werkervaring bij voorkeur met projectmanagent en/of in de mobiliteits- of energiewereld, in de private of publieke sector.

·         Je hebt een scherpe en vlotte pen en kan complexe projecten vertalen naar een vlot leesbaar projectplan en processtructuur.

·         Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, durft keuzes te maken, vindt zelfontwikkeling belangrijk en kunt zelfstandig en gestructureerd werken.

·         Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Beheersing van andere talen, in het bijzonder Frans, is een pré.

Bekijk de printversie:

Junior adviseur mobiliteit

Waarom voor deze job kiezen?

The New Drive geeft je alle mogelijkheden om jezelf in een uitdagende markt verder te ontplooien. Je bouwt mee aan de groei van een jonge onderneming en komt terecht in een team van enthousiaste collega’s. Je werkt aan projecten die vernieuwend zijn, impact hebben en effectief een verschil maken. We bieden een marktconform loon met verschillende extralegale voordelen. Je bent werkzaam in gans België met onze kantoren in Antwerpen, Houthalen of Brussel als uitvalsbasis.

Wie zijn we?

The New Drive werkt iedere dag met passie aan een schoner België. We zijn een jong en gedreven Belgisch advies-, proces- en projectmanagementbureau, gespecialiseerd in transitievraagstukken rond duurzame mobiliteit, energie en bereikbaarheid. Samen met zusterbedrijf APPM werken we dagelijks met 100 (waarvan 10 in België) gemotiveerde adviseurs zowel voor bedrijfsleven als voor de overheid. Zo helpen we wagenparkbeheerders, marktspelers, lokale en bovenlokale overheden en vervoerders zowel bij strategische keuzes als bij operationele uitdagingen rond duurzame mobiliteit, energie en bereikbaarheid. Bekijk voor meer info onze teampagina.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!