Vacature adviseur mobiliteit 

Ben jij gedreven met een hoge mate van verantwoordelijkheid?
Ben je ondernemend en bereid om hard te werken aan vernieuwende mobiliteitsprojecten?
Dan ben jij misschien onze nieuwe adviseur mobiliteit!

1

Bekijk hieronder onze vacature


Jobinhoud

De wereld van mobiliteit is volop in transitie en wordt steeds belangrijker. Gedreven door de bereikbaarheidsuitdagingen, het klimaat, maar ook door de kansen die de technologie ons zien we steeds meer nieuwe spelers. Deelmobiliteit, MaaS, mobipunten, vervoer op maat, flex-bussen, vervoerregio’s; allemaal nieuwe concepten die vragen om ruimte binnen onze steden of binnen onze beleidskaders.  The New Drive is in Vlaanderen dé referentie op vlak van deze nieuwe mobiliteitsvormen en slaat vanuit deze expertise de brug tussen markt en beleid.

Als adviseur mobiliteit werk je zowel aan projecten langs de aanbodskant (MaaS, deelmobiliteit, etc.) van de markt als op projecten die eerder aan de analyse en planmatige kant van het mobiliteitsspeelveld zitten (o.a. de vervoerregio’s).  Je adviseert onze opdrachtgevers en je collega’s zowel op vlak van inhoud als op het vlak van project- en procesmanagement. Je werkt samen met junior en senior adviseurs en projectmanagers die je meenemen  in de wereld van slimme mobiliteit, strategiebepaling, vervoerregio’s  en vernieuwende mobiliteitsconcepten. Je werkt in projecten en werkt mee aan offertetrajecten.

 

Je profiel

 • Je bent gedreven om mee te helpen aan de missie van The New Drive om België schoner te maken en hebt de ambitie om het werkveld ‘bereikbaarheid’ binnen The New Drive, samen met je collega’s, verder te ontwikkelen.
 • Je neemt graag initiatief, bent open en werkt graag met mensen, hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid en voeling met ondernemerschap.
 • Je hebt een afgeronde professionele of academische opleiding in economische-, ingenieurs- of mobiliteitswetenschappen.
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in de mobiliteitswereld in de private of publieke sector.
 • Je hebt een scherpe en vlotte pen en kan complexe projecten vertalen naar een vlot leesbaar projectplan, offerte of processtructuur. Je levert gedegen werk, zowel op vlak van inhoud, vorm als organisatie.
 • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, durft keuzes te maken, vindt zelfontwikkeling belangrijk en kunt zelfstandig en gestructureerd werken.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Beheersing van andere talen, in het bijzonder Frans, is een pré.

Downloads

Adviseur mobiliteit

Waarom voor deze job kiezen

 • The New Drive geeft je alle mogelijkheden om jezelf in een uitdagende markt verder te ontplooien.
 • Je bouwt mee aan de groei van een jonge onderneming en komt terecht in een team van enthousiaste collega’s.
 • Je werkt aan projecten die vernieuwend zijn, impact hebben en effectief een verschil maken.
 • We bieden een marktconform loon met verschillende extralegale voordelen.
 • Je bent werkzaam in gans België met onze kantoren in Antwerpen, Houthalen of Gent als uitvalsbasis.
 • The New Drive geeft je alle mogelijkheden om jezelf in een uitdagende markt verder te ontplooien.

Wie we zijn

The New Drive werkt iedere dag met passie aan een schoner België. We zijn een gedreven Belgisch advies-, proces- en projectmanagementbureau, gespecialiseerd in transitievraagstukken rond duurzame mobiliteit, energie en bereikbaarheid. Samen met zusterbedrijf APPM werken we dagelijks met 100 (waarvan 10 in België) gemotiveerde adviseurs zowel voor het bedrijfsleven als voor de overheid. Zo helpen we wagenparkbeheerders, marktspelers, lokale en bovenlokale overheden en vervoerders zowel bij strategische keuzes als bij operationele uitdagingen rond duurzame mobiliteit, energie en bereikbaarheid.

Bekijk voor meer info onze teampagina.

Interesse?

Mail dan je CV en begeleidende brief naar tessa.vandormael@thenewdrive.be. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!