Vacature adviseur elektrisch vervoer en energietransitie 

Ben jij een geboren adviseur met een hoge mate van verantwoordelijkheid?
Ben je ondernemend en bereid om hard te werken aan de mobiliteits- en energietransitie in België? Dan ben jij wellicht onze nieuwe
adviseur elektrisch vervoer en energietransitie!

 

Jobinhoud

De wereld van bereikbaarheid en energie zijn in transitie. Gedreven door de klimaatuitdagingen, maar ook door de kansen die de technologie ons biedt, worden beide thema’s ook steeds belangrijker. The New Drive is in Vlaanderen dé referentie op vlak van deze thema’s en wil deze voortrekkersrol in de toekomst nog versterken.

Als adviseur elektrisch vervoer en energietransitie werk je aan projecten op het gebied van schone mobiliteit, energietransitie en op het raakvlak hiervan, zoals smart charging. Je bent namens The New Drive aanspreekpunt voor onze opdrachtgever op de projecten die je uitvoert. Je leidt projectteams, zowel met collega’s van The New Drive als met collega’s van bureaus waarmee we samenwerken. Je draagt zorg voor de voortgang van deze projecten en hanteert de pen waar het gaat om het opstellen rapportages of presentaties.

 

Je profiel

 • Je bent gedreven om mee te helpen aan de missie van The New Drive om België schoner te maken en hebt de ambitie om The New Drive, samen met je collega’s, verder te ontwikkelen.
 • Je neemt graag initiatief, bent open en werkt graag met mensen, hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid en voeling met ondernemerschap.
 • Je hebt opleiding in bij voorkeur de economische, ingenieurs- of mobiliteitswetenschappen.
 • Je hebt ervaring met complexe projecten en hebt affiniteit met transities in schone mobiliteit en/of energietrajecten, in de private en/of publieke sector.
 • Je hebt een scherpe en vlotte pen en kan complexe projecten vertalen naar een vlot leesbaar projectplan en processtructuur. Je levert gedegen werk, zowel op vlak van inhoud, vorm als organisatie.
 • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, durft keuzes te maken, vindt zelfontwikkeling belangrijk en kunt zelfstandig en gestructureerd werken.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Beheersing van andere talen, in het bijzonder Frans, is een pré.

Downloads

Adviseur elektrisch vervoer en energietransitie

Waarom voor deze job kiezen

 • The New Drive geeft je alle mogelijkheden om jezelf in een uitdagende markt verder te ontplooien.
 • Je bouwt mee aan de groei van een jonge onderneming en komt terecht in een team van enthousiaste collega’s.
 • Je werkt aan projecten die vernieuwend zijn, impact hebben en effectief een verschil maken.
 • We bieden een marktconform loon met verschillende extralegale voordelen.
 • Je bent werkzaam in gans België met onze kantoren in Antwerpen, Houthalen of Gent (vanaf 1 september) als uitvalsbasis.
 • The New Drive geeft je alle mogelijkheden om jezelf in een uitdagende markt verder te ontplooien.

Wie we zijn

The New Drive werkt iedere dag met passie samen voor een schoner België. We zijn een gedreven adviesbureau, gespecialiseerd in transitievraagstukken rond groene mobiliteit, energie en bereikbaarheid. Samen met zusterbedrijf APPM werken we dagelijks met 100 (waarvan 10 in België) gemotiveerde adviseurs zowel voor het bedrijfsleven als voor de overheid. Zo helpen we wagenparkbeheerders, marktspelers, lokale en bovenlokale overheden en vervoerders bij zowel strategische keuzes als operationele uitdagingen rond duurzame mobiliteit, energie en bereikbaarheid. Volledige ontzorging onder andere omtrent elektrische voertuigen, inclusief de ontwikkeling van slimme laadpleinen zit in ons bloed. Zo begeleiden we overheden en bedrijven (waaronder gevestigde waarden in de automobiel- en energiesector) op de verschillende energievectoren zoals elektriciteit, warmte, gas en ook waterstof.

Bekijk voor meer info onze teampagina.

Interesse?

Mail je CV en begeleidende brief naar tessa.vandormael@thenewdrive.be. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!