The New Drive groeit!

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

Het team van The New Drive is opnieuw uitgebreid. In de afgelopen maanden is het team van The New Drive versterkt met Ingrid Simenon en Dries Keunen. Welkom Ingrid en Dries!

Ingrid-2Ingrid heeft 11 jaar als zelfstandige gewerkt in de communicatiesector. Het enthousiasme en de gedrevenheid als zelfstandige neemt ze nu mee naar The New Drive: Ingrid is verantwoordelijk voor de administratie en alle organisatorische processen binnen en buiten The New Drive.Dries-4

Dries heeft een achtergrond als verkeerskundige. Hij heeft gedurende vijf jaar bij het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer veel expertise opgebouwd rond de thema’s verkeersveiligheid en fietsbeleid. Als adviseur/projectmanager zal Dries met name (lokale) overheden en bedrijven helpen met de ontwikkeling van fietsbeleid.

Met APPM als aandeelhouder kan The New Drive bovendien rekenen op de kennis en kunde van de 70 adviseurs en project/procesmanagers van APPM. Daarnaast zijn Pepijn van Wijmen (directeur en mede-eigenaar van APPM), Piet Brandjes (oprichter en mede-eigenaar van APPM), en Mark van Kerkhof (verantwoordelijk voor de cluster Energie en Klimaat bij APPM) nu nauw betrokken in de ontwikkeling van The New Drive en daarmee de missie om België ‘schoner te maken’.

[/mp_span]

[/mp_row]

Voor Netwerkorganisaties