The New Drive en APPM: samen België schoner maken

863_the_new_driveSinds begin 2013 werkt The New Drive samen met het Nederlandse bedrijf APPM om ‘België schoner te maken’. Op 15 oktober 2014 hebben we een volgende stap gezet in onze samenwerking: APPM investeert mee in The New Drive, ter ondersteuning van de groei van het jonge bedrijf en in lijn met de strategie van APPM om over de landsgrenzen heen te gaan.

Volgens Pepijn van Wijmen, directeur van APPM, is de participatie een belangrijke stap voor APPM: “Met een deelneming in The New Drive geven we onze internationale ambities verder vorm. Wij zien dat Europa steeds meer één wordt en opgaven steeds vaker over landsgrenzen heen gaan. Wij vinden het belangrijk om daar een bijdrage aan te leveren. Met onze expertise op het gebied van duurzame mobiliteit wil The New Drive uitgroeien tot een toonaangevende speler in België. Omgekeerd biedt het voor APPM en onze opdrachtgevers kansen om de expertise van The New Drive in Nederland te benutten. Waar nodig en mogelijk kunnen we bovendien over en weer collega’s uitwisselen.”

Arthur Vijghen, oprichter en zaakvoerder van The New Drive, is enthousiast: “De kapitaalsverhoging geeft ons bedrijf de nodige zuurstof om te groeien als advies- en projectbureau in duurzame mobiliteit. APPM biedt veel expertise die we in België kunnen gebruiken. Zowel qua duurzaamheid als qua mobiliteit kunnen we veel van onze Noorderburen leren. Tegelijkertijd heeft The New Drive ook expertise opgebouwd die in Nederland nuttig is.”

APPM Management Consultants (www.appm.nl) organiseert met zo`n 60 managers en adviseurs een Mooier Nederland. Met Passie, Moed en Visie werken ze aan de inrichting, ontwikkeling en herstructurering van ons stedelijk en landelijk gebied, bereikbaarheid, infrastructuur en mobiliteit, een klimaatbestendig, waterrijk en duurzaam Nederland.

Voor Netwerkorganisaties