Deelmobiliteit voor jullie organisatie

Je opties als mobiliteitsambtenaar

Wil je de organisatie zo bereikbaar mogelijk maken, parkeer- en fileproblemen aanpakken en jullie duurzaamheid verhogen? Dan zijn deelmobiliteitsoplossingen interessant, als:

 • medewerkers ze gebruiken
 • ze goed geïntegreerd worden in jullie loonbeleid
 • de administratie beheersbaar blijft

Hoe beginnen jullie daaraan?

Wat als …

 • Je (heel) veel researchtijd en geld bespaart en doet wat jij het liefste doet: keuzes maken en de uitvoering ervan coördineren?
 • Je draagvlak krijgt bij management en medewerkers via een financieel onderbouwd verhaal dat de oplossingen helder maakt en toont hoe ze te gebruiken?
 • Je een onafhankelijke partner hebt die de wereld van deelmobiliteit door en door kent en jouw advies versterkt zodat je het intern verkocht krijgt?
 • Je zicht krijgt op mogelijke partijen voor jullie deelmobiliteitsoplossingen, met de criteria om te kiezen voor de juiste partner?

Hoe we samen die resultaten bereiken?

Met een traject dat we 100% afstemmen op jullie organisatie én de eindgebruiker

Zo gaan we te werk:

Eerst maken we de uitdaging glashelder: we kijken waar jullie nu staan op vlak van deelmobiliteit en wat jullie willen bereiken.

We maken gebruik van onze rekentool deelfietsen, een snel aanpasbaar model om diepere kostenscenario’s uit te werken in functie van de diverse keuzes.

Daarna stellen we jullie een waaier aan opties voor en leggen we samen keuzecriteria vast, zodat jullie zelf de juiste keuzes kunnen (blijven) maken.

Als jullie dat willen, stellen we samen een plan van aanpak op voor jullie deelmobiliteit en begeleiden we jullie bij de uitvoering ervan.

Participatie en omgevingsmanagement: steeds inbegrepen

België schoner maken doen jullie niet alleen. We zetten in op participatie van stakeholders: overheden, het bedrijfsleven, middenveld en burgers. We brengen die stakeholders in kaart, en zorgen ervoor dat de juiste mensen aan boord komen en blijven. We staan borg voor een uitgekiend en enthousiasmerend proces en geven antwoord op vragen over jullie:

 1. Strategie

  Waarom en met wie zetten we in op participatie? Waar biedt participatie een meerwaarde?

 2. Processen en begeleiding

  Welke methodieken en werkvormen zijn het meest geschikt?

 3. Communicatie

  Met welk communicatieplan bereiken jullie stakeholders? Hoe koppelen we terug over de resultaten?

Ook denken we na over de juiste governance. Hoe overleggen en beslissen we? Welke samenwerkingsverband of blijvende structuur richten jullie op voor de uitvoering van het beleidsplan of project?

Zet vandaag een stap vooruit

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek waarin we in kaart brengen waar jullie nu staan en wat er bij jullie speelt. We denken graag al met jullie mee!

Wij werkten al samen met

Voor Netwerkorganisaties