Een nieuwe collega: Sven Huysmans!

Sinds begin december 2015 versterkt Sven Huysmans het team van The New Drive, als expert duurzame mobiliteit en energie.

Sven heeft meer dan 10 jaar ervaring in de mobiliteitssector. In deze periode bouwde hij aan een mooi palmares van fietsprojecten. Hij startte als projectverantwoordelijke met Fietshaven in Antwerpen, ontwikkelde het businessplan van de fietspunten bij Vosec, startte FIETSenWERK op als koepelorganisatie van fietsondernemingen en in 2010 werd hij door NMBS gevraagd om een nieuwe joint-venture op te richten rond fietsdelen. Als directeur van Blue-mobility startte hij met het Blue-bike fietsdeelsysteem en bouwde hij binnen de proeftuin Olympus zijn kennis uit op vlak van elektrische mobiliteit. Als expert duurzame mobiliteit zet hij zijn netwerk, expertise en analytische geest in om voor The New Drive nieuwe mobiliteits-projecten, -concepten en -processen vorm te geven en te begeleiden.

Bij The New Drive zal Sven zich vooral bezighouden met vernieuwende mobiliteitsprojecten.  Je kan hem contacteren via sven.huysmans@thenewdrive.be of op telnr. +32 (0) 484/11.17.03.

Linkedin: https://be.linkedin.com/in/svenhuysmans

Voor Netwerkorganisaties