Mobility as a service (MaaS)

Het mobiliteitsbudget is een blijver

Meer nog, de overheid laat steeds meer mensen in aanmerking komen. Anderzijds zijn veel organisaties er nog onvoldoende mee bezig: een mooie opportuniteit voor aanbieders van MaaS-oplossingen dus.

Staat jullie aanbod rond bedrijfsmobiliteit in de startblokken en willen jullie feedback van gebruikers? Of zijn jullie al een tijd actief in de markt en blijkt het een uitdaging om te blijven afstemmen op de snel veranderende noden van organisaties?

Wat als …

  • … jullie precies weten welke mobiliteitsoplossingen bestaande en/of potentiële klanten nodig hebben en hoe jullie daar best op inspelen met jullie aanbod?
  • … jullie overtuigend cijfermateriaal in handen krijgen dat jullie onderhandelingspositie bij mobiliteitspartners versterkt en zo mee zorgt voor win-winoplossingen?

Dit zijn sleutels om jullie marktpropositie te verbeteren en voorsprong te nemen op concurrenten in een snel veranderende markt.

Wij staan voor jullie klaar:

  1. We nemen jullie aanbod in bedrijfsmobiliteit onder de loep: welke mobiliteitsoplossingen willen jullie lanceren of bieden jullie nu al aan? Op welke doelgroep(en) mikken jullie?

  2. We checken bij een panel van organisaties of dat aanbod voldoet aan hun verwachtingen: wat zit goed, waar liggen kansen? Wat doen concurrenten?

  3. Is jullie MaaS-oplossing ontwikkeld of bijgestuurd? Dan stellen we gebruikerspanels samen met bestaande of potentiële klanten uit ons netwerk om ze te testen.

Wat ons hierbij uniek maakt?

Als onafhankelijke experten zitten we dagelijks samen met mobiliteitsmanagers en -ambtenaren. We kennen het complexe ecosysteem van MaaS-oplossingen, wetgeving en razendsnel evoluerend technologieën dus door en door. De bonus? We beschikken over een ruim netwerk bij bedrijven, overheden en netwerkorganisaties.

Krijg subsidies voor ons advies

We zijn erkend door de Vlaamse Overheid voor de KMO-portefeuille. Daardoor krijg je voor ons advies 20% tot 30% subsidie. De voorwaarden vind je hier.

Zet vandaag een stap vooruit

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek waarin we in kaart brengen waar jullie nu staan en wat er bij jullie speelt. We denken graag al met jullie mee!

Wij werkten al samen met

Voor Netwerkorganisaties