Vacature all-round projectmanager

Krijg jij energie van het organiseren van mooie projecten het leiden van mooie transitieopgaven? Ben je ondernemend en bereid om hard te werken aan projecten op het gebied van bereikbaarheid, schone mobiliteit en energietransitie?
Dan ben jij mogelijk wel onze nieuwe projectmanager!

 

Jobinhoud

De wereld van bereikbaarheid en energie zijn in transitie. Gedreven door de klimaatuitdagingen, maar ook door de kansen die de technologie ons biedt, worden beide  thema’s ook steeds belangrijker. The New Drive is in Vlaanderen dé referentie op vlak van deze thema’s en wil deze voortrekkersrol in de toekomst nog versterken.

Als projectmanager werk je aan projecten op het gebied van bereikbaarheid, schone mobiliteit en energietransitie. Je bent namens The New Drive aanspreekpunt voor onze opdrachtgever op de projecten die je uitvoert. Je leidt projectteams, zowel met collega’s van The New Drive als met collega’s van bureaus waarmee we samenwerken. Je draagt zorg voor de voortgang van deze projecten en hanteert de pen waar het gaat om het opstellen rapportages of presentaties.

 

Je profiel

 • Je bent gedreven om mee te helpen aan de missie van The New Drive om België schoner te maken en hebt de ambitie om The New Drive, samen met je collega’s, verder te ontwikkelen.
 • Je neemt graag initiatief, bent open en werkt graag met mensen, hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid en voeling met ondernemerschap.
 • Je hebt een afgeronde professionele of academische opleiding in economische-, ingenieurs- of mobiliteitswetenschappen.
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement bij voorkeur in de mobiliteits- of energiewereld, in de private of publieke sector.
 • Je bent een sterke organisator, accuraat, hebt een scherpe en vlotte pen en kan complexe projecten vertalen naar een vlot leesbaar projectplan en processtructuur.
 • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, durft keuzes te maken, vindt zelfontwikkeling belangrijk en kunt zelfstandig en gestructureerd werken.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Beheersing van andere talen, in het bijzonder Frans, is een pré.

Bekijk de printversie:

teaser-pm-2019

Waarom voor deze job kiezen

 • The New Drive geeft je alle mogelijkheden om jezelf in een uitdagende markt verder te ontplooien.
 • Je bouwt mee aan de groei van een jonge onderneming en komt terecht in een team van enthousiaste collega’s.
 • Je werkt aan projecten die vernieuwend zijn, impact hebben en effectief een verschil maken.
 • We bieden een marktconform loon met verschillende extralegale voordelen.
 • Je bent werkzaam in heel België met onze kantoren in Antwerpen, Houthalen of Brussel als uitvalsbasis.

Wie we zijn

The New Drive werkt iedere dag met passie samen voor een schoner België. We zijn een gedreven adviesbureau, gespecialiseerd in transitievraagstukken rond groene mobiliteit, energie en bereikbaarheid. Onze opdrachtgevers zijn lokale en bovenlokale overheden, wagenparkbeheerders, marktspelers, en vervoerders. We helpen hen zowel bij het maken van strategische keuzes als bij operationele uitdagingen. Voorbeeldprojecten zijn de vervoerregio’s, vergroening van wagenparken, optimalisatie van bedrijfsmobiliteit en vervoersbehoeften, deel(fiets)beleid, elektrische (gedeelde) mobiliteit, Mobility-as-a-Service (MaaS), oplaadinfrastructuur, mobipunten en slimme schakels. Bekijk voor meer info onze teampagina.

Interesse?

Reageer voor 15 maart 2019 en mail je CV en begeleidende brief naar tessa.vandormael@thenewdrive.be. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!